Usred Vukovara s četničkom kokardom na glavi

18.06.2013. 21:56:57

Na ovom primjeru vidjet će koliko je policija ažurna u slučaju mlade Srpkinje i postoje li dvostruki kriteriji kada su u pitanju ovakvi 'modni trendovi'. Poznato je naime, da se ne propuštaju privođenja na koncertima Marka Perkovića Thompsona, zbog nošenja ustaških kapa.

Vukovarac Marijan H. bivši pripadnik 204. vukovarske brigade, ostao je šokiran kada je jednu svoju sugrađanku ugledao  na fotografiji sa četničkom kokardom na glavi na njezinu facebook profilu. Fotografija je navodno snimljena u jednom subotnjem izlasku usred Vukovara!

Mlada djevojka, neslužbeno smo doznali, djelatnica je HOK osiguranja, zaposlena u poslovnici na vukovarskoj Mitnici, u kojoj inače žive isključivo Hrvati.

Iako smo kontaktirali vukovarsko-srijemsku policiju, zasad nije poznato što će poduzeti u vezi s ovim slučajem. Protiv djevojke nije podnijeta nikakva kaznena prijava. Bit će svakako zanimljivo pratiti rasplet ovog sramotnog ponašanja u gradu heroju. Vidjet će se koliko je policija ažurna u slučaju mlade Srpkinje i postoje li dvostruki kriteriji kada su u pitanju ovakvi 'modni trendovi'.

Poznato je naime, da se ne propuštaju privođenja na koncertima Marka Perkovića Thompsona, zbog nošenja ustaških kapa.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.