UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Delije šipkom tuku krvavog BBB-a na podu i viču ‘Iz Krajine su vas je*ali Srbi’

07.11.2015. 11:15:51

Još jednom upozoravamo da je video UZNEMIRUJUĆI. Na internetu se pojavio najnoviji video sukoba Delija i Bad Blue Boysa na atenskom aerodromu u kojem se vidi kako Delije šipkama tuku dvojicu Dinamovih navijača dok leže krvavi na podu. Zanimljiv je i repertoar riječi koji su Delije koristile u svom pohodu. “Iz Krajine su vas jebali Srbi. Iz Krajine. Šta je pi*ke ustaške. Srbi su te tukli siso”, može se čuti u videu dok udaraju jednog BBB-a koji već teže ozlijeđen leži na podu. U obračunu je ozlijeđeno 8 BBB-a, od čega je jedan proboden nožem, no ne zna se da li je to mladić koji se vidi u ovom videu. Još jednom upozoravamo da je video UZNEMIRUJUĆI. [video width="200" height="360" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/UZNEMIRUJUĆI-VIDEO-Delije-šipkom-tuku-krvavog-BBB-a-na-podu-.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.