VAŽNA OBAVIJEST! Zajedničko priopćenje udruge SJP Grom iz Karlovca i Atletski Klub Plitvice!

14.03.2021. 10:31:00

Za naš ULTRAMARATON od Karlovca do Plitvica za Josipa Jovića je prijavljeno već 30 osoba koje će pokušati istrčati cijeli ultramaraton iz Karlovca do Josipovog spomenika na Plitvicama u dužini preko 80 km, uz to se prijavilo i 20 osoba za štafetnu utrku i ostalo nam je još samo 10 slobodnih mjesta za prijavu i zatvoriti ćemo limit. Nakon što se prijavi još 10 osoba, svi ostali zainteresirani će se moći priključiti iz Grabovca do Plitvica cca 12 km, a za evidenciju istih koji bi se priključili iz Grabovca se možete javiti našem Milanu Špeharu na broj 0916020483
Za pomoć oko logistike i spremanja obroka nakon utrke za sve sudionike pozivamo Vas sve koji možete da se javite na broj 0994144811 našem Mario Hodak-Relja, a svakako je dobrodošao i svaki prilog.
Kako stvari stoje siguran je autobus, kombi, kompletna logistika i policijska pratnja cijelom dionicom od Karlovca do Plitvica. Za majice još nismo sigurni, ali sigurno ćemo naći pokrovitelja u idućim danima.
Preporučljiva je naglavna lampa tokom večeri kao i reflektirajući prsluci. Zahvaljujemo se svim medijima koji su prenijeli obavijesti o organizaciji našeg memorijala jer osim ljudi iz Plitvica, imamo sudionike iz skoro cijele Hrvatske. Od Slavonskog broda, Siska, Kutine, Popovače, Karlovca, Jastrebarskog, Slunja, Splita, Makarske, Širokog Brijega itd.
Drago nam je da lik našeg Josipa nije zaboravljen niti 30 godina nakon pogibije.
Kontakt za informacije oko utrke.
Leopold Špehar- 0989459165 AK Plitvice
Nikica Vrabac- 0915238291 SJP GROM

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Leopold Špehar/Foto: facebook

Autor: