Večeras na Braniteljskom radiju RH poslušajte snimku tiskovne konferencije za potporu Ozani Bašić

19.03.2015. 15:09:56

U prostorijama Tribina Grada Zagreba jučer je održana tiskovna konferencija koju je organizirala Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije u suradnji s ženskim udrugama iz Domovinskog rata. Potpora Ozani Bašić izražena je zbog nepravednog otkaza koji joj je uručen od strane TV kuće Mreža, na kojoj je emitirana emisija Oluja, a čija je bila urednica i voditeljica. Na konferenciji su detaljnije pojašnjeni razlozi zbog kojih je do otkaza došlo, nažalost radi se o prijetnjama i pritiscima određenih osoba zbog nekih pitanja koja su otvorena u posljednjih nekoliko emisija. O tome što je sve otkrila i koji su sve otkrila i o kakvim se nedopuštenim radnjama radi, Ozana Bašić otvoreno je progovorila. Osim Ozane Bašić, govorili su i brojni drugi ugledni gosti; Vlado Bogdanić, Dunja Vatovac, Rozalija Bartolić, Dragica Paundek, Mate Knezović, Josip Jurčević, Slaven Letica i brojni drugi. Cjelovitu snimku tiskovne konferencije poslušajte večeras od 21,00 sat na Braniteljskom radiju RH. Voditelj emisije: Jasna Dautanac Braniteljski Radio RH možete slušati na slijedećim linkovima:
http://www.braniteljski-radio.com/ http://glazba.braniteljski-radio.com/ http://braniteljskiradio.uhb1990-1996rh.com/ http://cp.eu2.fastcast4u.com:2199/start/branitel http://branitel.fastcast4u.com/ Braniteljski Radio RH možete slušati na Vašim mobilnim uređajima putem TuneIn i preko aplikacije za mobilne uređaje koju možete skinuti OVDJE . ( aplikaciju za androide možete skiniti direktno na svoj mobilini uređaj ili ju skinuti i prenjeti na svoje računalo, te sa usb kablom prenesite u svoj mobilni uređaj, nakon toga pokrenite aplikaciju da se instalira i spremna je za korištenje ..... ) Slušajte nas i budite s nama ! ################### UREDNIŠTVO: Braniteljski-Radio RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.