Velat: Vrkićevi na povlasticu 2006. kupili Mercedes

22.05.2013. 16:49:59

Automobil na povlasticu kupio je Vrkićev sin koji ima status hrvatskog branitelja. Potvrdio je to i sam Ivica Vrkić.

Automobil marke Mercedes 2006. godine na povlasticu prilikom uvoza, a koju imaju članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata iskoristio je član obitelji kandidata za gradonačelnika Osijeka Ivica Vrkić. Informaciju je novinarima u Osijeku danas iznijela Zlata Velat, predsjednica Udruge poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Osijeka. - Riječ je o višoj klasi automobila. Prema saznanjima, obitelj i danas koristi taj automobil koji je uvezen 2006. godine - šturo je iznijela Velat dodavši kako je "slučajno iskoristila prostor u ovoj političkoj areni" kako bi javnost skrenula pozornost s kakvim se problemima susreću članovi obitelji poginulih branitelja. Automobil na povlasticu kupio je Vrkićev sin koji ima status hrvatskog branitelja. Potvrdio je to i sam Ivica Vrkić. - On je hrvatski branitelj i iskoristio je pravo kao i drugi branitelji. S detaljima nisam upoznat, pa ih ne želim komentirati - rekao je on. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.