VELIKA AKCIJA u Gospiću: Privedeno više policajaca PU ličko-senjske!

20.06.2013. 19:12:31

Više djelatnih policijskih osoba Policijske uprave ličko-senjske, među kojima su navodno i neke koje su obnašale čelne funkcije, danas je privedeno. Kriminalistička policija Policijske uprave ličko-senjske privela je tijekom današnjega dana više policijskih službenika nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje. >> USKOK otkrio detalje velike antikorupcijske akcije u Rijeci Glasnogovornica PU Maja Brozičević potvrdila je da je riječ o djelatnim osobama te PU, ali zasad nije navela razloge privođenja. Akcija je navodno pod ingerencijom USKOK-a. Neslužbeno se doznaje da su među uhićenim djelatnicima i osobe koje su obnašale čelne funkcije u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Prema portalu Lika Plus, navodno je, uz ostale, riječ o bivšem načelniku PU ličko-senjske i njegovoj bivšoj tajnici. (D.M./Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.