VELIKI OBRAT U HNL-U Dragovoljac gubi licencu, Inter ostaje prvoligaš?

28.05.2013. 10:35:01

Volovi s kojima je Ivica Perković imao namjeru proslaviti povratak Hrvatskog dragovoljca u Prvu ligu još će malo pričekati prije nego će na ražanj, ako će uopće završiti tamo. Naime, kako neslužbeno doznajemo, unatoč svim rokovima i postupcima, cirkus oko dobivanja licenci još uvijek nije završio. Prema informacijama kojima raspolažemo, Izvršni odbor HNS-a ovih će dana zatražiti od komisije za licenciranje da preispita vlastitu odluku prema kojoj je Hrvatski dragovoljac dobio licencu za 1. HNL, dok je Šibenik izgubio i onu za 2. HNL. Pravila su jasna. IO HNS-a po statutu nema pravo poništiti odluke Komisije za licenciranje koja je neovisno tijelo, ali može zatražiti obnovu postupka. A kada ide obnova postupka nakon što je i žalbeni rok istekao, onda je jasno da su se pojavili novi momenti. Naime, predsjednik nogometnog kluba Šibenik Goran Pauk ujedno je i župan Šibensko-kninske županije iz redova HDZ-a. U IO HNS-a, baš kao i u Skupštini, većinom sjede članovi najveće oporbene stranke, a među kojima je i član predsjedništva HNS-a Ante Kulušić. Neredi koji su eskalirali u Šibeniku ne idu na ruku HDZ-u i ne treba biti posebno mudar da se zbroji dva i dva i donese zaključak zbog kojih se razloga krenulo u spas Šibenika. Inter će samo iskoristiti obnovu postupka pa da se na mala vrata pokuša održati među prvoligaškom elitom. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.