VELIKI POŽAR U ZAPADNOM DIJELU ZAGREBA Planulo skladište

25.01.2019. 22:43:03

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima večeras oko 20 sati došlo je do požara u skladištu tvrtke ND Kreiva, u Golikovoj ulici na zagrebačkom Drvinju. Na mjesto buktinje pristigli su vatrogasci iz Jankomira i Centra sa ukupno 12 vatrogasnih vozila. Borba s vatrom je potrajala gotovo sat vremena, a požar je maloprije lokaliziran. Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nema. U drvenim skladištima, kako neslužbeno doznajemo, bila je veća količina materijala za sanitarije, no kolika je materijalna šteta zapravo još nije poznato. Kad se zgarište ohladi, policija će provesti očevid kako bi se utvrdilo što je prouzročio požar, odnosno je li u pitanju tehnički kvar, ljudski nemar ili piromanski čin.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.