VELIKI SUKOB U MOSTU ZBOG ODNOSA HRVATSKE I BiH

07.12.2017. 19:34:13

VELIKI SUKOB U MOSTU ZBOG ODNOSA HRVATSKE I BiH Vlaho Orepić protiv Nikole Grmoje: 'Te njegove riječi uistine su skandalozne' Mostov saborski zastupnik Vlaho Orepić u četvrtak se javno ogradio od, kako je naveo, skandaloznog dijela izjave političkog tajnika Mosta Nikole Grmoje o mogućnosti da Hrvatska ispostavi račune za pomoć bošnjačkim izbjeglicama, ako počnu stizati tužbe iz BiH kao posljedica haške presude. Grmoja je, na upit o mogućim tužbama Bošnjaka, izjavio da "onda Hrvatska isto tako može ispostaviti račune za sve izbjeglice koje je primila i svu pomoć koju je činila". Orepić je na Facebooku objavio kako se želi distancirati od "uistinu skandaloznog dijela" Grmojine izjave. "U ovom, za mir i suživot osjetljivom periodu, trebamo biti svjesni posljedica javno izgovorene riječi", napisao je bivši Mostov ministar unutarnjih poslova.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.