VELIKO SRCE CRO COPA: Hvalevrijednom gestom oduševio Čakovčane

24.12.2018. 10:00:57

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović poznat ej po svojoj ljubavi prema psima, a nedavno je iz Azila Prijatelji Čakovec udomio Megy, koja je vrlo brzo postala ljubimica u njegovom kućanstvu. Iako je udomljavanje samo po sebi zaista nesebična gesta, Mirko je otišao i korak dalje te je uoči Božića čakovečkom azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova. “Javio mi se Mirko prije par dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz našeg azila i koja se gledajući mene na TV-u sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l’ nam nedostaje hrana. A ja sam k’o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju”, rekla je Aleksandra Hampamer za emedjimurje. Cro Cop ju je ozbiljno shvatio i iznenadio: “Danas je u kuverti sa srcem, koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane, koja je Megy udomila u raj na zemlji, donio 13,000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car”, kazala je Aleksandra.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.