Velimir Bujanec: HVALA RATNICIMA HRVATSKOG PRIMORJA!

30.04.2018. 08:37:39

Veliko priznanje za Bujicu: Udruga dragovoljaca veterana Domovinskog rata iz Kostrene dodijelila je posebnu Zahvalnicu Velimiru Bujancu, uredniku emisije Bujica, za promicanje i očuvanje digniteta Domovinskog rata u Primorsko-goranskoj županiji. Od srca hvala dragim prijateljima Franji, Nikici, Marinu i svim ostalim dragovoljcima i veteranima Hrvatskog primorja na sjajnom dočeku u Kostreni i vrhunski organiziranom koncertu naše najveće glazbene zvijezde MP Thompsona. Više vrijedi jedno priznanje udruge hrvatskih ratnika – nego tisuću nagrada nekog jugoslavenskog ‘novinarskog’ društvanca. Zaista je divno bilo sinoć vidjeti svu tu hrvatsku mladost u Kostreni: ipak ima nade, oslobodit ćemo i tu Rijeku komunističkih okova i okupacije hordi sa istoka!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.