VELJKO MARIĆ - TRAŽIMO HITNU SABORSKU RASPRAVU

04.12.2014. 19:25:50

Stožer za Obranu Hrvatskog Vukovara je dobio obećanje 52 saborska zastupnika oporbenih stranaka za pokretanje točke dnevnog reda u Saboru RH. PRIJEDLOG ZAKLJUČKA O PROBLEMATICI  SRBIJANSKE  PRIMJENE OGRANIČENE UNIVERZALNE JURISDIKCIJE NA DRŽAVLJANE  HRVATSKE. Na inicijativi za pomoć Veljku Mariću i zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa od pravnog nasrtaja Srbije, duže vrijeme sudjeluje i Bedem Ljubavi, USJP, ZUVGBR, te niz braniteljskih udruga RH. Međunarodnu dimenziju slučaju su osigurali hrvatski europarlamentarci Marijana Petir, Davor Stier i Ruža Tomašić. Ponudit ćemo i ostalim saborskim zastupnicima mogućnost individualnog potpisa inicijative. Potpise ćemo prikupljati 5.prosinca (petak) počevši u 8:30. Konferenciju za medije održat ćemo 5.prosinca 2014.(petak) u 10:30, pred zgradom hrvatskog Sabora. Sabor-prijedlog odluke- veljko marić-170914. U slučaju da ne vidite doljnji dokument, kliknite samo na link ispod dokumenta. SOHV

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.