Vesna Pusić pobjegla s HRT-a: “Ne želim sjediti u istoj sobi s generalom Željkom Glasnovićem!”

14.10.2016. 10:30:23

U EMISIJI Otvoreno Mislava Togonala na HRT-u na temu izbjeglica gostovali su Željko Glasnović, nezavisni saborski zastupnik, Gordan Bosanac iz Centra za mirovne studije i Igor Tabak, stručnjak za sigurnost.  U emisiji je trebala gostovati i saborska zastupnica Vesna Pusić, bivša predsjednica HNS-a i bivša kandidatkinja za glavnu tajnicu UN-a. Pusićka je bila došla na Prisavlje, no kad je saznala da će biti u studiju zajedno s generalom Glasnovićem, okrenula je auto i pobjegla ispred zgrade HRT-a. Pusić nije htjela biti u istom studiju u kojem je general Hrvatske vojske Željko Glasnović, s parkinga HRT-okrenula je auto ostavivši prazan stolac u studiju Otvorenog. U uvodu emisije Togonal je obavijestio gledatelje da je Vesna Pusić potvrdila dolazak u Otvoreno, ali je neposredno pred početak emisije otkazala gostovanje. Toliko o toleranciji i poštovanju kad saborska zastupnica i deklarirana humanitarka ne želi sjediti u istom studiju s drugim izabranim zastupnikom, kojega je narod izabrao na nezavisnoj listi, a ne u koaliciji gdje je izbor zajamčen, a uz to je i general pobjedničke Hrvatske vojske. Ili Vesni Pusić smeta upravo to što je Glasnović general “Pobjedničke vojske jake”, pa s njim ne želi biti u istom studiju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.