Vesna Škare Ožbolt: “Vraćam se HDZ-u sa 10400 članova DC-a”

05.09.2015. 18:08:32

Vesna Škare Ožbolt vraća se u HDZ, a sa sobom vodi i ostalih 10.400 članova Demokratskog centra. Kaže da ne razmišlja o tome nudi li joj se ministarska fotelja Nakon 15 godina Vesna Škare Ožbolt vraća se u HDZ, a sa sobom vodi i ostalih 10.400 članova Demokratskog centra. Na pitanje kako to da se sada odlučila na ovaj potez te nudi li joj se neka ministarska fotelja ukoliko HDZ dobije izbore kaže:
“O tome ne želim ni razmišljati, a kamoli razgovarati. Vraćamo se HDZ-u, jer smo uvijek u koaliciji s njima i došlo je vrijeme okrupnjavanja. Imamo isto političko tijelo i to je logičan potez.”
Škare Ožbolt stranku je napustila 2000. s Matom Granićem. Kasnije je bila ministrica pravosuđa, no Sanader ju je smijenio.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.