VIDEO: BUJICA - IVICA PANDŽA ORKAN: Istina o pokolju Hrvata u Baćinu!

23.10.2018. 10:40:16

Ivica Pandža Orkan iznio šokantnu istinu o Baćinu: Na obilježavanje drugog po veličini zločina u Domovinskom ratu nikada nije došao niti jedan predsjednik države, Vlade niti Sabora! Što se onda čudimo da za svirepa ubojstva 84 Hrvata u Baćinu i ukupno 137 u Hrvatskoj Dubici nitko nije odgovarao - zapitao se u Bujici na Z1 pukovnik Orkan i ustvrdio da je “vlast taoc Pupovčevih ručica u Saboru”... Bujica je jedina prenijela izjavu Ive Žinića, župana Sisačko-moslavačke županije, koji je na nedjeljnoj komemoraciji u Baćinu, pred članovima obitelji žrtava otvoreno priznao: “Sumnjam da će pravda ikada biti zadovoljena!”
Zabrinut sam za župana nakon ove izjave - komentirao je Pandža i dodao: - Mogao bi pasti u nemilost poput Ivana Penave, zato što se napokon usudio reći istinu... Bujica je objavila ekskluzivnu snimku svjedočanstva haaškog svjedoka srpske nacionalnosti S.K. iz Hrvatske Dubice, koji je imenom i prezimenom prozvao zločince! Neki su pušteni, drugima se sudilo u odsutnosti, a treći su u Australiji i Americi, gdje se skrivaju pod lažnim imenima... Velimir Bujanec [embed]https://www.youtube.com/watch?v=CK807EOg_L0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1aYZ85rKy0LSk9wksHJi2V2Db5r_s8EFAWZTycp_ukez1_Qz7d1WSOyvY[/embed]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.