(VIDEO) Bujica otkriva pozadinu zabrane koncerta Marka Perkovića Thompsona u Kostreni kod Rijeke!

10.04.2018. 12:31:13

DAVORIN KARAČIĆ, odvjetnik MP Thompsona: “Ovo je politička zabrana i diskriminacija; načelnik općine Dražen Vranić podilazi biračima i očito smatra da je njima Thompson odbojan kao branitelj i domoljub!” NIKICA MARAVIĆ, predsjednik UHDDR-a Primorsko-goranske županije: “Na žalost kod nas rata nije bilo, da je malo bombardirana Rijeka – drukčije bi gledali na Domovinski rat!” MARINO GRBAC, predsjednik UHBDR-a Kastav: “Ni jedan medij nije prenio našu priču, iako su nas snimile sve televizije! Nazvali su nas ‘crnokošuljašima’, a među nama su bile i majke poginulih kada smo išli pitati načelnika zašto je otkazan ugovor Thompsonu… Čak su lagali da smo vikali ‘Za dom spremni’, samo da nas ocrne!” Thompsonov odvjetnik najavio je tužbu, veliki odštetni zahtijev i prijave protiv odgovornih u Kostreni te izrazio čuđenje: “Zašto šute ZAMP, Društvo skladatelja i druge strukovne udruge?!” Branitelji traže reakciju državnog vrha – predsjednice i premijera – kao i u slučaju zabrane Thompsonova koncerta u Mariboru…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.