(VIDEO) CRO COP DEMOLIRAO KOSAKU! Mirko u manje od minute prebio Japanca brutalnim udarcima u glavu!

31.12.2017. 12:48:20

RIZIN Najbolji hrvatski MMA borac, legendarni Mirko Filipović Cro Cop izašao je po prvi puta u ring nakon godine dana. Svoju povratničku borbu odradio je na Rizinovu Grand Prixu protiv četiri godine starijeg Japanca Tsuyoshija Kosake. Na vaganju je Mirko bio osam kilograma teži od Japanca, ima 110.2, a Japanac 101.7 kilograma. Obojica su ostala unutar ograničenja od 120 kiligorama, a neće se boriti ni za kakav trofej, naslov ili pojas. Isto tako Mirko je osam centimetara viši od Japanca, ima 188, a Japanac 180 centimetara. Borba je trajala svega minutu, Kosaka je krenuo dosta nesmotreno na Mirka. Upustio se u razmjenu udaraca i Mirko ga je uskoro bacio na konopce i okrenuo ga leđima prema sebi. Uslijedila je kratka serija udaraca u glavu, potom je Kosaka pao, a Mirko krenuo u ground and pound. Ispaljivao je Mirko udarce, Kosaki je popuštala obrana i na kraju su brutalni udarci u glavu u potpusnoti zatvorili oči Japancu i kada mu je izbio zaštitnu gumu iz usta, sudac izvan ringa označio je kraj. Bila je to kratka, ali vrlo dinamična i kvalitetna borba hrvatskog borca.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.