VIDEO: Desničari se sukobili s policijom zbog istospolnih brakova, 96 uhićenih

27.05.2013. 14:54:55

Francuska policija morala je upotrijebiti suzavac kako bi rastjerala huligane koji su počeli divljati nakon prosvjeda protiv istospolnih brakova u centru Pariza.

Kako javlja RT, na prosvjedu se skupilo više desetaka tisuća ljudi, a skupina od 200 mladića i djevojaka nakon toga je postala nasilna, te su na policiju bacali boce, kamenje, baklje i pirotehniku. Napali su i televizijsku ekipu i fotografe koji su izvještavali s mjesta događaja. Skupina pripadnika radikalne desnice zatim se popela na krov sjedišta Socijalističke stranke zahtijevajući ostavku od predsjednika Hollandea. Policija je izvijestila kako je uhićeno 96 protivnika istospolnih brakova koji su odbili poslušnost policiji ili su zauzeli privatnu imovinu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.