(VIDEO) EVO KOLIKO SU JADNI: Četvorica argentiskih divljaka cipelarira hrvatskog navijača

22.06.2018. 18:46:48

Pred kraj utakmice Hrvatske i Argentine, skupina argentinskih navijača na stadionu je brutalno pretukla dvojicu Hrvata. Na snimci se vidi kako divljak udara našeg navijača nogom u glavu dok ovaj leži na podu U trenucima hrvatskog slavlja na stadionu u Nižnjem Novgorodu, skupina Argentinaca pretukla je hrvatske navijače! Na snimci koju je objavio ruski portal Life.ru vidi se kako Argentinci cipelare naše navijače, ovog koji je ležao na podu udaraju nogom u glavu. Redara nije bilo u blizini, iako je to bilo mjesto gdje bi baš redari trebali stajati, na samom ulazu na tribinu. Tek nakon što je navijač u hrvatskom dresu na podu dobio brutalan udarac nogom u glavu, pojavili su se redari i situacija se smirila. – Navijač kojeg su pretukli nije mogao prepoznati napadače. Nisu mu pomogli sunarodnjaci koji su očito bili zauzeti slavljem – piše ruski portal o incidentu, prenosi 24sata Barem četvorica argentinskih navijača udarala su naše navijače i potom pobjegla. Nije ovo bio jedini incident argentinskih navijača na utakmici. Razočarani igrom svojih ljubimaca, navijači najbliže terenu primitivnim ispadima obrušili su se na izbornika Jorgea Sampaolija kojeg su vrijeđali, pljuvali i gađali plastičnim bocama. U jednom trenutku, čini se da su se međusobno potukle dvije grupacije argentinskih navijača, ona koja je vrijeđala Sampaolija i ona koja se tome usprotivila pa su redari morali izvesti najratobornije izvan stadiona.

Divljaci i na terenu

Ponašanje argentinskih navijača podno tribina stadiona preslika je ponašanja nekih argentinskih igrača na terenu. Kad su shvatili da je poraz blizu, ‘gauči’ su počeli s prljavim potezima, a prednjačio je Nicolas Otamendi koji se pravim čudom izvukao samo sa žutim kartonom, nakon što je iz blizine namjerno napucao Rakitića koji je ležao na travi.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.