VIDEO: HIT KOMEDIJA Pogledajte trailer za treći nastavak Mamurluka

26.05.2013. 12:17:40

Mamurluk 3, jedan od najiščekivanijih filmova godine, u kina diljem Hrvatske dolazi 30. svibnja, izvijestili su iz Blitz filma. U trećem nastavku ponovno se vraćamo u Las Vegas gdje će tri Alanova prijatelja -Stu, Phil ( Cooper) i Doug ( Jason Bartha) - proživjeti mnogo pustolovina, opet ćemo sresti Jade ( Heather Graham), prostitutku zlatnog srca, ali i neizbježnog gospodina Chowa ( Ken Jeong). Službeni trailer je predstavljen i nudi kratki ali bitan uvid u okosnicu radnje finala trilogije. Znamo da zaplet ima veze s Mr. Chowom, da je kokain definitivno u igri, da će biti batinanja, pucnjave, samo nam još nije jasno kako će u priču dospjeti žirafa? Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.