(VIDEO) ISPLIVAO JOŠ JEDAN HUŠKAČKI GOVOR VUČIĆA: “Hoćemo samo ono što je naše, srpsko…

29.03.2019. 09:52:01

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić svako malo se pokušava prodati za mirotvorca a onda opet napada Hrvatsku (pri čemu mu je Oluja trn u oku) te drži govore pune laži, patetike i manipulacija.  Pritom svaki put iznova pokaže svoju ratno-huškačku ćud koju je pokazao i u Glini 1995. godine. Iako se za svoj govor iz Gline nikada nije ni ispričao, štoviše ga je pokušao prikazati izmišljenim, bit će zanimljivo čuti što će Vučić i svi oni koji ga brane sada reći na novi video njegova govor iz istog ratnog razdoblja i agresje na Hrvatsku, prenosi fenix magazin Evo što je Vučić tada govorio, pa sami zaključite može li se vjerovati u mirotvortsvo takvog ratnog huškača? -Vidite da danas mnogi s podsmjehom kažu, gdje su vam danas Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica. To nam ova nesrpska fukara, ovi mučenici i jadnici što onima koji su ovu zemlju bombardirali, ljube skute i ruke, oni hiće da kažu “gdje ste vi danas radikali u tim srpskim mjestima”. Kao da nikada Srbi nisu držali ni Karlovac, kao da nas samo nekoliko kilometara od Karlobaga i Virovitice nismo bili, kao da ni danas nema preko 20 posto Srba u Ogulinu. Kao da to nisu srpska mjesta. Raduju se esejire tomu što su ustaše okupirale srpsku zemlju i hoće da nas srpske radikale da ubede da to nije srpsko, da smo mi govorili gluposti, da mi nismo znalu šta je naše, a mi ni tada ni danas nismo hteli, ni nećemo ništa što je tuđe, hoćemo samo ono što je naše, srpsko, a to su Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica, i sve te srpske zemlje i to moraju da znaju” I neka se oni stide, neka se ti Srbi, samo rođenjem Srbi stide, koji sa podsmehom govore o tim srpskim mestima, tim srpskim teritorijima”,govorio je tada Vučić. U donja dva videa pogledajte novopronađeni i stari govor Aleksanda Vučića iz tada okupiranih hrvatskih krajeva:

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.