( VIDEO ) IVICA PANDŽA ORKAN U AKCIJI RAZOTKRIVANJA BIVŠIH PRIPADNIKA VRSK-a SA PODRUČJA PETRINJE

29.10.2018. 08:31:50

(VIDEO) IVICA PANDŽA ORKAN U AKCIJI: Tko je i što je Nikola Fićur radio s puškom VRSK-e u ruci u tad okupiranoj Petrinji?…Danas lijepo živi u Petrinji!

Nikola Fićur koji se oružjem borio protiv Hrvatske protivno hrvatskom Ustavu, danas živi u Petrinji i uživa sve blagodati samostalne, neovisne i demokratske Hrvatske protiv koje se s puškom u ruci borio zajedno sa mobiliziranim paravojnicima VRSK-e...

Umirovljeni pukovnik HV-e Ivica Pandža Orkan, iako prikovan za krevet zbog toga što ga je pod čudnim okolnostima udario automobil pri prelasku ceste i to baš u teško povrijeđenu nogu u Domovinskom ratu, ne miruje u svojim istraživanjima… Nadajući se kako će i Milorad Pupovac (SDSS) ali i DORH imati što za reći o Nikoli Fićuru kao pobunjenom vojniku srpske tvorevine VRSK -e- na području okupirane Petrinje koji se borio s oružjem u ruci i zapovijedao sa hrvatskim neprijateljima i to ne malim brojem njih, u borbama i agresiji  protiv hrvatskog naroda… Pogledajte intervju Nikole Fićura na 6,59 minuti videa… U kasnijem djelu rata unaprijedjen u čin kapetana srpske vojske krajine na dužnosti komandanta bataljona u 31. pješadijskoj brigadi srpske vojske krajine. Na fotki poručnik Nikola Fićur tada na dužnosti zamjenika komandanta bataljuna Teritorijalne obrane, kao poručnik daje intervju… Imam originalni dokument vojne srpske obavještajne službe, gdje ga osim komandanta bataljona navode da vodi tzv Trgovački odred i bavi se švercom u tadašnjoj krajini, kaže Orkan. U dokumentima vojne obavještajne službe srpske vojske krajine kapetana Fićura se navodi kao osobu koja se nalazi na čelu tzv Trgovačkog odreda koji se bavio švercom… Od 2001 do 2005 vjećnik SDSS u skupštini Sisačko moslavačke županije.Otac Nine Fićur koja je kao maloljetnica sudjelovala na vojnoj paradi srpske vojske krajine u ešalonu žena srpske vojske krajine. Poruka Nikole Fićura Hansu-Dietrichu Genscheru –  “Gospodine Genshher nemojte praviti gluposti jer ovaj rat nećemo nikad izgubiti”, kaže Nikola Fićur u ovoj snimci. Poslušajte što Nikola Fićur- današnji član SDSS koji živi u Petrinji, bahato poručuje prijatelju Hrvatske Hansu-Dietrichu Genscheru… Nikola Fićur-  Gospodine Genshher nemojte praviti gluposti jer ovaj rat nećemo nikad izgubiti, poručuje Fićur Genshheru u ovoj snimci… Naravno, u VRA Oluja koju je sjajno izvela HV- Fićur je pobjegao, ali se poslije vratio i lagodno živi u Petrinji… Nikola Fićur koji se oružjem borio protiv Hrvatske protivno hrvatskom Ustavu, danas živi u Petrinji i uživa sve blagodati samostalne, neovisne i demokratske Hrvatske protiv koje se s puškom u ruci borio zajedno sa mobiliziranim paravojnicima VRSK-e. Uz to još obnašao i neke dužnosti. Od 2001 do 2005 bio je vjećnik SDSS u skupŠtini sisačko moslavačke županije. Angažiran oko sporne “srpske ojkače” Nikola Fićur danas živi u Petrinji a koristio se djipom UAZ smb boje u kojem ga se moglo vidjeti na prometnicama Sisačko moslavacke županije i šire. Uaza je prodao. Član je odbora i veliki zagovornik za organizaciju Festivala “srpske ojkače” u Petrinji te kao takav bio je sudionik sastanka održanog u Policijskoj postaji Petrinja, potvrdio je Orkan…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.