(VIDEO) IZAZVAO INCIDENT: Srpski igrač sam se krenuo obračunati s cijelom klupom Kostarike

17.06.2018. 21:46:19

Srbija je u prvoj utakmici SP-a pobijedila Kostariku 1:0, presudio je sjajnim golom Aleksandar Kolarov u 56. minuti, no na samom kraju cijeli mu je šou preuzeo nervozni Nemanja Matić… Igrala se treća minuta sudačke nadoknade kada je reprezentativac Srbije i igrač Manchester Uniteda Nemanja Matić krenuo uzeti loptu kako bi izveo aut, prenosi tportal No, pomoćni trener Kostarike mu nije želio predati loptu i to je bio ‘okidač’ za očigledno na živce ‘tankog’ Matića. Nervozni je Matić prvo odgurnuo pomoćnog trenera Kostarike, a potom se u trenutku pred klupom zagužvalo! Matić nije odustajao, više ga nije bila briga za izvođenje auta, očigledno je želio obračunati se… U jednom trenutku svi su Kostarikanci s klupe – igrači i članovi stručnog stožera – skočili s klupe i krenuli na njega. No, ‘ludi Nemanja’ nije se dao, krenuo je i on na njih! Srećom, uskočili su pomoćni suci, na brzinu su uspjeli razdvojiti ratoborne pjetliće i primiriti situaciju. Nekako je dojam da bi se Nemanja loše proveo, sam protiv Kostarikanaca… Opasan je, ima srca, ali dojam je da baš ne zna brojati…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.