VIDEO Miroslav Škoro odgovorio na lažne vijesti

05.07.2019. 11:08:08

VIDEO Miroslav Škoro odgovorio na lažne vijesti: ‘Sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo’.Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije…

Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom...

Miroslav Škoro na svom Facebook profilu reagirao je na napise raznih režimskih medija- prema kojima njegova tvrtka s “državom sklapa unosne poslove”…  – Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom. Htjeli su stvoriti percepciju da tvrtka u kojoj imam samo pet posto udjela radi milijunske poslove s ministarstvom. A zašto? Jer je današnja ministrica sa 14 godina jahala konja u jednom mom spotu. Dakle, ja sam kao vidoviti Milan već tada, 1993., znao da će Gabrijela Žalac biti ministrica – rekao je Škoro i dodao; Nakon pobjede na izborima i izmjene Ustava, raspisat ću zakonodavni referendum o ispitivanju podrijetla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine. Pri tome ću tražiti da prvo provjere svu moju imovinu, dakle, potom ćemo ići na imovinu svih drugih političara i dužnosnika – vratit ćemo državu narodu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.