VIDEO Obama se trudio objasniti tko mu je na košulji ostavio trag ruža!

30.05.2013. 11:43:31

Predsjednik SAD-a Barack Obama okupljenima u Bijeloj kući morao je objasniti otkud trag ruža na njegovoj bijeloj košulji. Američki predsjednik Barack Obama pojavio se sinoć u Istočnoj sobi u Bijeloj kući s tragom ruža na kragni svoje bijele košulje. Kako javlja CNN, došao je pozdraviti sugrađane porijeklom s Havaja i drugih američkih teritorija u Tihom oceanu, koji su se u predsjedničkoj rezidenciji okupili povodom Mjeseca baštine američkih azijata žitelja pacifičkih otoka. >> VIDEO Pogledajte što je Obama zaboravio Odmah na početku govora, nakon što je uputio tradicionalni havajski pozdrav 'Aloha!', imao je potrebu objasniti tko mu je udijelio poljubac. 'Želim da mi svi budu svjedoci. Ne bih htio imati problema s Michelle', rekao je. 'Moram reći da mi se čini da znam tko je odgovoran za ovo', napomenuo je pokazujući na Jessicu Sanchez, pjevačicu u usponu koja je prvi dašak slave stekla u American Idolu, a po majci vuče azijske korijene. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.