VIDEO Odjeknula eksplozija, buknuo veliki požar!

29.05.2013. 09:27:37

Iz tračnica kod Baltimorea iskočilo je 15-ak teretnih vagona, pri čemu je odjeknula snažna detonacija. Stanovnici u blizini tvrde da osjećaju snažan smrad kemikalija. U blizini američkog grada Baltimorea dogodila se teška željeznička nesreća. Iz tračnica je iskočilo nekoliko vagona pri čemu je došlo do eksplozije i požara. Teretna je kompozicija navodno udarila u kamion koji se iz nejasnih razloga našao na pruzi. >> VIDEO Svaki dan bježe s ulice jer kroz nju prolazi vlak! Vatra je zahvatila i nekoliko objekata uz tračnice koji su izgorjeli do neprepoznatljivosti. Detonacija je bila izrazito snažna i zatresla je obiteljske kuće na udaljenosti od jednog kilometra. Na helikopterskim je snimkama s mjesta nesreće vidljiv veliki oblak dima. Associated Press javlja da je iskočilo najmanje 15 vagona, a zasad nema informacija ima li ozlijeđenih. Dale Walston živi oko 800 metara od mjesta nesreće i kaže kako u svom domu osjeti smrad kemikalija. Ovo je već treća teška željeznička nesreća u SAD-u ovoga mjeseca. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.