VIDEO: Olujno nevrijeme u Poreču, reporteri doživjeli bliski susret s munjama

20.08.2013. 09:26:08

Kiša, olujni vjetar i tuča uzrokovali su materijalnu štetu koja se još uvijek procijenjuje. Lokalni mediji prenose da, na sreću, nema ozlijeđenih. Borovi su iščupani, u autokampu šatori razoreni, oštećene su kuće, automobili i vinogradi. U noći s ponedjeljka na utorak jako je nevrijeme zahvatilo i poharalo Istru. Kiša, olujni vjetar i tuča uzrokovali su materijalnu štetu koja se još uvijek procijenjuje. Lokalni mediji prenose da, na sreću, nema ozlijeđenih. Borovi su iščupani, u autokampu šatori razoreni, oštećene su kuće, automobili i vinogradi. Po prometnicama leže odlomljeni dijelovi stabala. Nevrijeme je najsnažnije zahvatilo zapadnu obalu hrvatskog poluotoka, a u Poreču je potopljena 15-metarska jahta talijanskih registracijskih oznaka. Reporteri IstraMeta podijelili su svoje iskustvo s nama te nam poslali fotografije i video svoga bliskog susreta s munjama. Našli su se u samom središtu nevremena, a kako je to kad munje udaraju samo par metara od vas, pogledajte u video prilogu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.