(VIDEO) OPET ŠOU: Pernara opet iznijeli iz sabornice

02.07.2018. 22:41:02

NIJE HTIO MIRNO IZAĆI Pupovac zavapio: 'Izbacite i mene kao Pernara!' Saborskog zastupnika Živog zid Ivana Pernara u ponedjeljak navečer ponovno je saborska straža morala iznijeti iz sabornice jer se oglušio na zahtjev predsjedavajućeg Siniše Hajdaš Dončića da napusti sjednicu. Nakon dobivene dvije opomene zbog dobacivanja iz klupe te nakon zahtjeva predsjedavajućeg da se udalji sa sjednice, Pernar je ostao sjediti na svom mjestu, te zahtjevao da mu se povuče opomena. Nakon određene petominutne stranke morala je intervenirati saborska straža i fizički ga iznijeti. Pernar je dobacivao iz klupe zastupniku nacionalnih manjina Furiu Radinu koji u ime Kluba govorio o referendumskim inicijativama. “Nije ovo birtija”, komentirao je Radin. Sabor u ponedjeljak navečer raspravlja o zahtjevima za raspisivanje referenduma dvije građanske inicijative: inicijative “Narod odlučuje” o promjeni izbornog sustava i inicijative “Istina o Istanbulskoj” o otkazivanju Istanbulske konvencije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.