VIDEO: Pogledajte spot Ministarstva obrane za 20. obljetnicu Oluje

31.07.2015. 13:23:42

SVIĐA LI VAM SE ? Obilježavanje Oluje održat će se u Zagrebu vojnim mimohodom 4. kolovoza, dok će središnja proslava biti u Kninu 5. kolovoza s početkom u 8 sati Ministarstvo obrane na svojim je stranicama objavilo spot kao najavu obilježavanja 20 godina Vojno redarstvene operacije Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Obilježavanje 20. godišnjice VRO Oluja ove godine će se održati vojnim mimohodom u Zagrebu 4. kolovoza, dok će središnja proslava biti u Kninu 5. kolovoza s početkom u 8 sati. Podsjetimo, kako je direktno.hr saznao, usuglašen je protokol za proslavu Oluje u Kninu na sastanku organizacijskog odbora u Zagrebu. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović će držati govor, a premijer Zoran Milanović i predsjednik Sabora Josip Leko neće, čak štoviše prije 11 sati ujutro već će biti na putu za Zagreb. Ni vijence neće polagati zajedno, premijer će to učiniti ujutro, prije podizanja zastave na kninskoj tvrđavi, a predsjednica vijenac za poginule polaže iza 13 sati, nakon mise u 11 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.