VIDEO: 'Procurila' nova snimka četničkog orgijanja, Vukovar i Srebrenica prizivaju se i na svadbi

21.08.2013. 14:52:49

Nakon sramotne snimke koja je na svjetlo dana izašla u ponedjeljak, procurila je i nova snimka na kojoj se pjeva pjesma 'Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice'. Portal Sandžak Live objavio je novu snimku četničkih orgija na kojima se prizivaju Srebrenica i Vukovar. Ovaj put riječ je o, kako stoji u naslovu videa, svadbi. Podsjetimo, bosanski mediji u ponedjeljak su objavili snimku iz općine Bratunac nedaleko Srebrenice u kojoj se na proslavi vjerskog blagdana u kolu zapjevala pjesma 'Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice'. Izgleda kako je navedena pjesma iznimno popularna među srpskim nacionalistima jer je i u novom videu riječ upravo o njoj. Ne moramo posebno podsjećati kakve su zločine srpske paravojne postrojbe činile u Srebrenici i Vukovaru. Kako piše Sandžak Live, nije poznato gdje i kad je video snimljen. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.