(VIDEO) Sarajlije dočekali ‘Maršem na Drinu’, a onda im bacili ozlijeđenog igrača s nosila

28.08.2017. 13:21:16

KAOS NA UTAKMICI U BIH Prije samog početka utakmice s razglasa stadiona u Banjoj Luci pušten je "Marš na Drinu" Nogometaši banjolučkog Borca odmjerili su snage u derbiju sa Sarajevom na svojem terenu, a završilo je bez pobjednika, 1:1. Utakmicu, nažalost, nisu obilježili lijepi prizori, već kaos koji su prouzročili domaći nogometaši. Prije samog početka utakmice s razglasa stadiona u Banjoj Luci pušten je “Marš na Drinu”, pjesma koja je nastala u vrijeme Prvog svjetskog rata, ali se koristila i tijekom agresije na BiH, pogotovo u istočnom dijelu zemlje gdje su počinjeni monstruozni zločini. Premda, povijesno gledano, ova pjesma ističe srpsku hrabrost u Prvom svjetskom ratu, već se dugo ne svira u tu svrhu, već vuče onaj drugi korijen iz novije povijesti, točnije, iz velikosrpske agresije. No, to nije bilo sve. Novi skandal nastupio je nakon što je igrač Sarajeva, Amir Bekić, nakon jednog starta završio na travi, a ekipa s nosilima došla je do njega kako bi ga iznijela s terena. Ipak, nisu baš niježno postupali s njim. Nogometaša Sarajeva doslovce su bacili na zemlju, a nakon toga je nastao potpuni kaos. FK Borac - FK Sarajevo / Sramotno... by watch-it-now

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.