VIDEO: Severina blati Željku Markić i Crkvu

29.11.2013. 08:49:50

1_192924

'Ta gospođa koja se pojavila i koja je dobila zemlju od Crkve ima itekako što svojoj zemlji ostaviti u nasljeđe. Vašoj djeci Crkva neće ništa ostaviti u nasljeđe, oni će biti siromašni. Ono što im vi možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. prosinca glasate protiv

Severina je odlučila ići još dublje u raspravu o tome zašto će glasati protiv. Obrušila se direktno i na Crkvu i na Željku Markić. Tako je komentirala crkvino nasljeđe i Željkine nekretnine. Evo što je Rekla o Željki Markić:

'Prije nekoliko mjeseci pojavila se jedna gospođa za koju prije nitko nije znao. Htjela bi govoriti o ljubavi, htjela bi govoriti što je Isus propovijedao. U ovim teškim vremenima, kada je ekonomska situacija loša, ljudima ostaje vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najdublje emocije', istaknula je Severina, prenosi tportal.hr.

I o Crkvi:

'Ta gospođa koja se pojavila i koja je dobila zemlju od Crkve ima itekako što svojoj zemlji ostaviti u nasljeđe. Vašoj djeci Crkva neće ništa ostaviti u nasljeđe, oni će biti siromašni. Ono što im vi možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. prosinca glasate protiv. Ima jedna divna pjesma čovjeka koji je bio u nacističkom logoru. Kaže: Prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas jer ste Dalmatinac u Zagrebu, invalid, zato što ste umirovljenik. Zato što imate siromašno dijete izbacit će ga iz škole jer niste bogati. Sutra će doći po vas. Danas homoseksualci, a sutra vi', naglasila je Severina.

I građani su se izjasnili što misle o referendumu:

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.