VIDEO: Stravične scene na autocesti kraj Zagreba: Eksplodirala cisterna nakon sudara, detonacija se čula kilometrima

25.11.2021. 15:38:00

Stravična prometna nesreća dogodila se na autocesti kod Svete Helene.

Prometna nesreća na autocesti A4 - 1Prometna nesreća na autocesti A4 - 3Prometna nesreća kod Svete HeleneNesreća kod svete Helene

Na autocesti kod Svete Helene došlo je do sudara vozila i kamiona cisterne pri čemu je cisterna eksplodirala. Eksplozija se čula nadaleko. 

Iz zagrebačke policije doznajemo da je do sudara automobila i cisterne došlo u četvrtak oko 14:30 na autocesti A4 u smjeru Varaždina.

Vatrogasci gase požar, a promet je obustavljen od čvora Sveta Helena do Brezničkog Huma u oba smjera. U policiji navode da u ovom trenutku nema informacija o eventualno ozlijeđenima u nesreći.
Hrvatski autoklub javlja da je zbog prometne nesreće na čvoru Komin prekinut promet na autocesti A4 Goričan-Zagreb u oba smjera između čvorova Sveta Helena i Komin.  

 

 

 

Izvor: Dnevnik.hr

Izvorni autor: M.V/Foto: Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.