(VIDEO) Sukob BBB-a i Torcide na autocesti A1

26.09.2018. 13:44:31

Na otprilike pola puta između Zagreba i Splita, na autocesti A1, došlo je do sukoba navijača Dinama i Hajduka, odnosno BBB-a i Torcide. Navodno je do sukoba došlo na odmorištu Zir. Podsjetimo, navijači Dinama putuju prema Splitu s obzirom kako njihov klub igra sa Slogom Kup utakmicu u Mravincima, s druge strane pripadnici Torcide idu za Zagreb budući kako Hajduk u Kupu igra kod Vrapča. Sreli su se očito na pola puta.  Kod popularne ”Macole”, odmorištu na kojem se inače zaustavljaju brojni automobili, poglavito kamioni, a osobito tijekom turističke sezone. Sama tučnjava trajala je desetak minuta, sukobljene strane koristile su već standardnu ”opremu”, baklje, palice, ali su kao svaki huligani razbijali stolice iz ugostiteljskih objekata kako bi ih koristili tijekom tučnjave.  S obzirom kako su BBB-i putovali prema jugu, Torcidaši prema sjeveru susreli su se na suprotnim stranama autoceste, da bi se sukobili morali su pretrčavati cestu po kojoj jure vozila, pritom huligani nisu ugrozili ”samo” svoje živote već i živote vozača. U sukobu je oštećen jedan automobil kao i staklo na kafiću.  Kad je policija stigla sudionici tučnjave već su nestali.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.