(VIDEO) SVAĐA NA SABORSKOM HODNIKU! Pogledajte okršaj Grmoje i Radina!

23.11.2017. 10:52:32

Nakon neobične atmosfere u sabornici, nastavilo se i na saborskom hodniku Protekla srijeda u Hrvatskom saboru nosila je posebno neobičnu atmosferu. Oporba je ritmički nabijala po saborskim klupama, a predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije ih uspijevao smiriti, Krešo Beljak pozvao je Gordana Jandrokovića na tučnjavu, Culej je puštao Tuđmanov govor, a Pernar je sve snimao mobitelom. Verbalni okršaj zaiskrio je i na saborskom hodniku, i to između Mostova Nikole Grmoje i potpredsjednika Sabora, Furija Radina. Po izlasku iz sabornice Grmoja je pred televizijskim kamerama Radinu poručio da je uz Željka Lackovića najnervoznije lupao po klupi. Radin mu nije ostao dužan: “Znao sam da ste lažov!”. “Boljeg psihijatra trebate od Petrova”, rekao je Radin.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.