(VIDEO) SVEĆENIK NA MISI: KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU POZDRAVA “HVALJEN ISUS” I “ZA DOM SPREMNI”?

19.02.2019. 13:16:50

(VIDEO) SVEĆENIK NA MISI: KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU POZDRAVA “HVALJEN ISUS” I “ZA DOM SPREMNI”? TO SU DOBRONAMJERNI I LJUDSKI POZDRAVI!

U POZDRAVU ZA DOM SPREMNI NEMA NIKAKVE MRŽNJE....

Koja je razlika između pozdrava “Hvaljen Isus” i “Za dom spremni”? To su dobronamjerni i ljudski i kršćanski prijateljski pozdravi u kojima nema ni trunka, ni kapi osvete, mržnje ili bilo što drugo,započeo je svećenik svoju propovijed…Kome to smeta? Sramota! Ne shvaćaju, rekao bih, ki glupani…Prekvalificirati jedan takav domoljubni pozdrav i pokušat ga izbaciti iz riječnika Hrvatskog. Zamislite da bilo koja osoba na svijetu, ne samo kod nas, nije spremna braniti svoj dom i obitelj od nekoga koji je pokušao ugroziti, rekao je svećenik Što je sve ovaj svećenik rekao poslušajte u priloženom videu;

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.