(VIDEO) SVI U SPLIT: Hrvatska protiv Istanbulske povodom prosvjeda u Splitu…

05.04.2018. 10:04:23

(VIDEO) SVI U SPLIT: Hrvatska protiv Istanbulske povodom prosvjeda u Splitu… ‘Plenković ne sluša narod, ovo je eutanazija demokracije’ SVI U SPLIT: GI "Hrvatska protiv Istanbulske"... Građanska inicijativa Hrvatska protiv Istanbulske konvencije održala je konferenciju za medije povodom drugog miroljubivog prosvjeda protiv ratifikacije Istanbulske konvencije koji će se održati u Splitu, na Rivi, 12. travnja, u 18 sati. SVI U SPLIT: GI “Hrvatska protiv Istanbulske” povodom prosvjeda u Splitu: ‘Plenković ne sluša narod, ovo je eutanazija demokracije’ Drugi prosvjed protiv Istanbulske konvencije će se održati u Splitu u četvrtak, 12. 4. u 18h na Rivi – povedite svoju obitelj, prijatelje, pozovite kolege!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.