VIDEO: Tiskovna konferencija SOHV-a i KOT-a RH održana u Vukovaru 23.09.2014

24.09.2014. 10:40:53

VUKOVAR JEDINSTVOM ZA NOVU HRVATSKU! Današnje obilježavanje osnutka vukovarske 204. brigade ZNG pokazalo je čvrsto jedinstvo udruga proisteklih iz domovinskog rata, svih hrvatskih branitelja. Zajedno sa svojim suborcem, danas vukovarskim gradonačelnikom, položili su jedan vijenac.
VIJENAC-PENAVA-BRANITELJI222
Visok emotivni naboj u Vukovaru, gdje su se okupili hrvatski branitelji iz cijele Hrvatske, rezultirao je spontanim uklanjanjem svih ćiriličnih ploča u gradu.

Sa zajedničkog sastanka Stožera za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV) i Koordinacijskog operativnog tima (KOT), održanog u Vukovaru, poslan je zahtjev predsjednicima Republike Ivi Josipoviću, Vlade Zoranu Milanoviću i Sabora Josipu Leki da "poduzmu sve političke, pravne i diplomatske korake za trenutačno oslobađanje hrvatskog branitelja Veljka Marića, koji je u zatvoru u Srbiji, i da spriječe apsurdnu srbijansku primjenu univerzalne jurisdikcije nad državljanima Hrvatske".Na kratkoj konferenciji za novinare predsjednik stožera Tomislav Josić pročitao je zahtjeve trojici obnašatelja najviših državnih dužnosti.

Poslušajte u priloženom videu poruku hrvatskih branitelja sa tiskovne konferencije SOHV-a i KOT-a (VIDEO)

B.P./PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.