VIDEO Umalo tučnjava u Živom zidu: “Nikad nećeš vidjeti EU parlament”

04.06.2019. 21:39:19

Nedugo nakon press konferencije vodstva Živog zida na kojoj je Ivan Vilibor Sinčić objavio da je suspendirao Branimira Bunjca pojavio kojoj se vidi žustra rasprava između članova stranke koja nje mogla kulmminirati tučnjavom.

Ivan Vilibor Sinčić je na presici u zagrebačkom Zrinjevcu objavio kako on ide u Europski parlament i obavijestio medije kako je suspendirao Branimira Bunjca jer Tihomiru Lukaniću nije htio prepustiti mjesto u Bruxellesu. “Gospodin Bunjac već tjedan dana odbija postupiti po dogovoru. Višestruko smo razgovarali. Suspenzija na snagu stupa sutra, donesena je prije nekoliko sati”, rekao je Sinčić. Nositelj liste Živog zida za euroizbore bio je Tihomir Lukanić, Sinčić je bio posljednji na listi, ali je osvojio najviše preferencijalnih glasova. Prvi slijedeći po broju glasova bio je Branimir Bunjac, a odmah po okončanju izbora Sinčić je na Facebooku napisao da on ne želi  u Bruxelles i da će umjesto njega Lukanić. “Svi smo se jednoglasno složili da Bunjac mora dati mandat Tihomiru Lukaniću. On to nije učinio i sad ga treći put pozivam da poštuje predizborni dogovor. Pričali smo nekoliko puta, a suspenzija stupa na snagu sutra. Ne želim u Europski parlament, želim da ide kolega Lukanić i sve ću učiniti da se to ispoštuje. Jedina je prepreka gospodin Bunjac”, kazao je Sinčić.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.