Vjerovali ili ne: Porezna više ne bira, zaplijenila stabla i grmove da naplati dugove

06.09.2013. 14:59:25

Da Porezna ne štedi baš nikoga kad je u pitanju podmirenje dugova dokazuje najnoviji slučaj u kojem je zaplijenjeno zelenilo Hotela Novi u Novom Vinodolskom.

Kada nema drugog izbora, a kako bi naplatila dugove, Porezna poseže i za prodajom zelenila, što dokazuje slučaj Hotela Novi u Novom Vinodolskom. ''Hortikultura - stablašice i palme, grmovi i penjačice, trajnice i pokrivači tla'' naziv je pokretnine Hotela Novi d.o.o koja se ovoga tjedna našla na javnoj dražbi Porezne uprave Rijeka.

Na prvoj prodaji nije bilo sreće, hoće li drugi put biti bolje?

Njezina je vrijednost procijenjena na 13,486.251,94 kune. Iako na prvoj javnoj prodaji usmenim putem potencijalnih kupaca nije bilo, možda će više sreće biti idući četvrtak, 12. rujna, kada slijedi druga javna prodaja u Poreznoj upravi u Rijeci. Prema neslužbenim podacima, piše Večernji list, tražbina Porezne uprave prema Hotelima Novi je oko 28 milijuna kuna. Da s Linićevim inspektorima više nema šale, već smo se nekoliko puta uvjerili ovog ljeta. Sjetite se samo hotela u Senju kojeg su usred turističke špice odlučili zatvoriti čak dva puta, a šokirane turiste otjerali na ulicu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.