Vlada raspravlja o referendumu inicijative 'U ime obitelji'

12.09.2013. 08:27:53

Na dnevnom redu sjednice Vlade danas se nalazi nekoliko bitnih zakona. Na dnevnom redu su prijedlozi zakona o prostornom uređenju, zakona o gradnji i zakona o građevinskoj inspekciji. Ta su tri zakona okosnica velike reforme sređivanja stanja u prostoru, a zamijenit će postojeći Zakon o prostornom uređenju i gradnji koji se u nekim važnim točkama pokazao teško provedivim i nedorečenim. Novi se zakoni donose radi ubrzanja procesa i njihove transparentne provedbe kako bi se smanjio prostor za nepravilnosti i manipulacije, ističu iz Vlade. Na dnevnom su redu i izmjene i dopune Zakona o kazalištima te Izvješće o provedbi provjere broja i vjerodostojnosti potpisa birača iz Zahtjeva za raspisivanje referenduma Građanske inicijative "U ime obitelji". (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.