Vladimir Šeks oštro odgovorio Jutarnjem listu i Nikoli Grmoji

27.11.2017. 12:18:58

Prema pisanju Jutarnjeg lista, jugoslavenska tajna služba imala je na vezi Vladimira Šeksa pod kodnim imenom Kolega. Šeks o tome danas prvo nije želio govoriti, pa se javio Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, koji je to novinarsko otkriće doveo u vezu s ulogom Šeksa u slučaju Agrokor i HDZ-a u donošenju novog zakona o arhivima. U nedjelju navečer HRT je dobio smo kratku, ali oštru reakciju Vladimira Šeksa – i na pisanje Jutarnjeg lista i na komentar Nikole Grmoje. Ne želim komentirati navode Jutarnjeg lista koji su netočni, tendenciozni i manipulativni, a također ni lažljive, klevetničke tvrdnje Nikole Grmoje, kazao je za HRT. [video width="640" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Vladimir-Šeks-oštro-odgovorio-Jutarnjem-listu-i-Nikoli-Grmoj.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.