Vojnik odgovorio Šprajcu i napadačima na Krstičevića: hit na društevnim mrežama

17.01.2019. 09:50:52

Status jednog hrvatskog vojnika, koji se obraća svojim kolegama podupirući pritom ministra obrane Damira Krstičevića koji se ovih dana našao na udaru medija, i djela javnosti zbog propale kupnje izraelskih borbenih aviona ne prestaje kružiti društvenim mrežama. Kako među vojnicima, tako i među građanima koji u cijeloj priči ne vide ništa sporno. Status prenosimo u potpunosti: “Ne morate se složiti sa mnom ! Gledam po statusima hrpa djelatnih vojnika ili vojnikinja se sprda sa ministrom zbog aviona, Šprajcovih dosjetki itd… Samo jedno pitanje… Tko vam je prije ovog ministra vratio plaćenu stražu i teren…i dostojanstvo vojnika… jel možda Šprajc…Pernar i takvi…jel njima bilo stalo da se vratite bliže kući ili ministru… Briga me i za politiku i za stranke…ali ako je netko počeo raditi za dobrobit vojske onda je to čovjek kojeg se već sustavno razapinje… Nemojmo bar pljuvati po tanjuru iz kojeg jedemo…nitko ne govori kako je sve savršeno i nikada neće biti savršeno… Jer smo ljudi… Ali bar malo poštovanja je zaslužio čovjek koji je pokazao hrabrost u ratu ali i u miru… kad je rekao dosta više uzimanja od vojske… Bog ga blagoslovio…”
Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.