Vožnja biciklima „DAN ŽUPANIJE VIROVITIČKO-PODRAVSKE“

21.08.2013. 18:37:59

c (12)

Zajednica udruga hrvatskih ratnih vojnih invalida Virovitičko-podravske županije u povodu obilježavanja Dana županije organizira vožnju biciklima u dužini oko 205 kilometara. U vožnji će sudjelovati 15 vozača, ratni vojni invalidi, hrvatski branitelji, dragovoljci i članovi biciklističkih klubova iz Virovitičko-podravske županije. Biciklisti će krenuti iz Slatine 1. rujna 2013. godine (nedjelja) u 5 sati, nakon paljenja svijeća kod spomen obilježja u Parku 136. slatinske brigade, te će se potom zaputiti u obilazak županije pravcem Sopje, Čađavica, Miljevci, Crnac, Zdenci, Orahovica, Bukvik, Čačinci, Mikleuš, Četekovac, Voćina (ručak), Levinovac, Borova, Suhopolje, Gradina, Lukač, Rogovac, Pitomača, Otrovanec, Šp. Bukovica i Virovitica te je planirani kraj vožnje je u 19 sata u Virovitici. Putem će se odavati počast hrvatskim žrtvama kod spomen obilježja u općinskim i gradskim središtima. Vožnju će podržati brojni sponzori.

Predsjedništvo

ZU HVIDR-a VPŽ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.