VRO "OLUJA " Knin 2016. godine: Sufinanciranje troškova autobusnog prijevoza

25.07.2016. 20:42:21

Sufinanciranje troškova autobusnog prijevoza udrugama hrvatskih branitelja i stradalnicima Domovinskog rata, VRO „Oluja“, Knin 2016. godine

Ministarstvo branitelja poziva udruge hrvatskih branitelja i stradalnike iz Domovinskog rata da dostave zamolbu i potrebnu dokumentaciju u svrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnog prijevoza.

Povodom obilježavanja 21. obljetnice VRO „Oluja“, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza 2016. godine u Kninu, Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata koje organiziraju dolazak svojih članova na proslavu obilježavanja u Knin. U svrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnog prijevoza, udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata moraju dostaviti Ministarstvu branitelja pisanu zamolbu s osnovnim podacima udruge – točan naziv udruge, ime i prezime odgovorne osobe u udruzi, OIB i žiro račun, adresu i kontakte udruge, te mjesto polaska i povratka autobusa. Udruge moraju zamolbi priložiti ponudu prijevoznika koji će obaviti uslugu prijevoza, kako bi se zamolba mogla uzeti u razmatranje, kao i popis osoba za koje traže sufinanciranje prijevoznih troškova, s podacima koji trebaju sadržavati njihova imena i prezimena, OIB i datum rođenja, te ime osobe u svojstvu vođe puta. Zamolbe se zaprimaju zaključno s 1. kolovoza 2016. godine.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.