Vukovar: Uzimaju novac lažući da skupljaju za Vodotoranj

20.09.2016. 15:08:56

SRAMOTNO
U Vukovaru i okolici lopovi "vrebaju" građane. Lažno se predstavljaju kao studenti građevine koji skupljaju donacije za obnovu Vodotornja. Gradonačelnik Vukovara, Ivan Peneva, na konferenciji za medije koju je jutros sazvao upozorio je građane na prevarante koji od njih traže novce za obnovu Vodotornja, a kao zahvalu daju im kartice s likom vukovarskog Vodotornja na kojima piše "ova je kartica vama na dar, da nikada ne zaboravite Vukovar". Slučajevi su zabilježeni i u Slavonskom Brodu te drugim slavonskim mjestima. Penava kaže kako su prevarantima na tragu, da se radi o vozilu i osobama koje dolaze iz Osijeka. "Pozivam sve naše sugrađane da nipošto nikome ne daju gotovinu na ruke, jer upravo iz toga razloga cijelo vrijeme radimo preko računa isključivo preko Grada Vukovara jer je Grad jedini odgovoran i ovlašten za projekt obnove vukovarskog Vodotornja", rekao je Penava.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.