Začudit će vas reakcija Austrijanaca nakon što se doznalo da je korona 'unakazila' Dinamo

05.11.2020. 15:13:00

I kladionice su odmah reagirale na vijest da je korona prodrla u svlačionicu Modrih

Alen Peternac, čovjek koji je u zadnji trenutak uskočio na mjesto trenera Dinama nakon što su se koronavirusom zarazili Zoran Mamić i Damir Krznar, nalazi se upravo na stotinu iskušenja.

 

Naime, u srijedu ujutro je hrvatski prvak potvrdio da ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće moći nastupiti na utakmici protiv Wolfsbergera zbog COVID-19, a na što su odmah reagirale i kladionice.  Iako je Dinamo još u utorak ujutro bio favorit (1.80), tečajevi su počeli naginjati na stranu austrijske momčadi, što hoće reći da igrači sve više tipuju na to da Modri, takvi desetkovani, nemaju previše šansi. Ipak, i unatoč tome, trener Wolfsbergera Ferdinand Feldhofer uoči polaska u Zagreb je austrijskim novinarima kazao da svoju momčad u Maksimiru smatra takozvanim "underdogom", odnosno, da Dinamo i dalje vidio kao momčad koja je bliža tri boda. - Drago mi je što je moja momčad zaslužila poštovanje nakon dva odigrana kola, no ništa ne mijenja na činjenici da je Dinamo favorit - kazao je Feldhofer i tome dodao: - Ne smijemo načiniti grešku i prerano početi raditi računice. Kada je obavljen ždrijeb, svi smo mi definitivno mislili da nećemo imati neku ulogu u skupini - kazao je strateg Wolfsbergera, koji za razliku od svojih hrvatskih kolega, nema problema s koronom.

Nedostajat će mu tek Sven Sprangler (gležanj) i Guram Giorbelidze (aduktor), pa će u Maksimiru najvjerojatnije istrčati s istim ili vrlo sličnim sastavom s kojim je u nedjelju s 3:1 pobijedio Admiru na gostovanju. Podsjetimo, nakon dva kola u skupini K Europske lige, Wolfsberger ima četiri boda, dva više u odnosu na Dinamo i CSKA,  te tri više u odnosu na Feyenoord. Eventualni trijumf u Zagrebu Austrijance bi stavio u vrlo ugodnu situaciju, a Modre praktički bacio na koljena.

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto: EPA/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.