Zadar: dijete teško ozlijeđeno u eksploziji u obiteljskoj kući

03.01.2014. 11:29:10

3-1-2014 10-27-50

U eksploziji improvizirane eksplozivne naprave u obiteljskoj kući u Rašteviću u četvrtak je teško ozlijeđen 13-godišnjak. Maloljetnik je zadobio teške ozlijede u predjelu abdomena nakon što mu se djelić improvizirane bombe izrađene u kućnoj radinosti zabio u trbušnu šupljinu. Nakon što je hitno prevezen u zadarsku Opću bolnicu u večernjim satima je operiran, te se, kako doznajemo nalazi izvan životne opasnosti. - Oko 19 sati policija je zaprimila dojavu iz zadarske bolnice da je u bolnicu zaprimljeno dijete s teškim ozljedama u predjelu trbuha. U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 13-godišnje dijete jučer prijepodne, u obiteljskoj kući u Rašteviću, teško ozlijeđeno u eksploziji improvizirane eksplozivne naprave, kazali su u zadarskoj policiji.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.