ZAGAZILI SMO U KOLEKTIVNO LUDILO

05.10.2017. 08:34:07

Na najboljem smo putu da se pretvorimo u zombije kojima će se upravljati na joystick. Upravo me na to podsjeća ova histerija koja se digla oko slučaja župana koji je navodno fizički zlostavljao ženu. On zlostavljao ženu, mediji zlostavljaju nas. Tuku tom viješću kao maljem. Toliko da prestajem gledati TV u sljedećih nekoliko dana. Takvu lavinu su nekad znali zakotrljati samo Goebbels ili Staljin, sad može svaka šuša. U tomu smo dakle, napredovali. Blago nama. Možda mi se samo čini, ali skoro bih mogao ruku u vatru staviti da se oko Lalovca i toga što je redovito tukao i uz to još i psihički zlostavljao teško oboljelu suprugu nije dizala tolika halabuka. Iako je audio snimka višekratno emitirana putem medija. I još je gospon Lalovac (koliko se sjećam) koristio svoj položaj ministra kako bi žrtvu obeshrabrio u pokušaju da o teroru izvjesti javnost. Na kraju, nikom ništa. A ovdje brale, drma li se drma! Za tili čas se stiglo do vrha HDZ-a i Plenkovića! SVI SU KRIVI! VRH HDZ-A PODRŽAVA NASILJE! PREDSJEDNIK VLADE I HDZ-a PODRŽAVA NASILJE! NIJE POMOGAO ŽRTVI – NAMJERNO NIJE PROČITAO MAIL ŽUPANOVE SUPRUGE I NIJE OTIŠAO NA LICE MJESTA INTERVENIRATI! SRAMOTA! Naravno, nasilje je nasilje i svaki takav akt je za osudu, ali po svemu sudeći, „slučaj Lalovac“ bio je teži nego ovaj sa županom, pa nikom ništa ili: pojeo vuk magare. Politika dvostrukih mjerila. Ovaj je iz hadezeja i treba ga „oderati“. Pa se onda primijeni strategija vučjeg čopora. Ili štakorskog. Jer meni sve ovo sliči više štakornjaku. Vukovi su ipak ponosne i hrabre životinje. Kod ovih glodavaca nema ni jednoga ni drugoga. Čovjeku se mora smučiti život kad vidi da ga tretiraju kao debila. Osobno me zaboli đon i za Lalovca i za župana Tomaševića (malo prije pročitah kako se preziva). Zaboli me i za HDZ, SDP, HNS, IDS i ostale stranke. Ali, kao čovjeka me vrijeđa taj nipodaštavajući stav naših dežurnih ispirača mozga. Odnose se prema nama kao da nismo ljudi. Valjda ih podsjećamo na guske za kljukanje. HALO, IMA LI KOGA NORMALNOG U HRVATSKOJ!? Otmite im kamere, mikrofone, najurite tu bagru koja svako malo pravi histeriju pa nek arlauču na ulicama i po parkovima. Što se mene tiče, svi oni koji se bave time nek se gone u 3pm, skupa sa spomenutim županom, Lalovcem, hadezejom, esdepejom, RTL-om, Novom TV, „zaštitnicima“ prava žena i ostalima. Pun mi vas je.....   Zlatko Pinter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.