Zagreb: Ključevi prvim 'državnim podstanarima'

31.05.2013. 11:22:12

Za 20 kuna po 'kvadratu' plus režije s prvim će danom mjeseca lipnja u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec biti iznajmljeno 28 stanova, a danas će prvim podstanarima biti uručeni ključevi. U zagrebačkom naselju Novi Jelkovec Ministarstvo graditeljstva i Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) dodijelit će ključeve za prvih 28 stanova iz programa najma stanova koje provode. >>Država će iznajmljivati stanove za 20 kuna po kvadratu Podsjećamo, sredinom svibnja javnosti je predstavljen model iznajmljivanja stanova u vlasništvu države po cijeni od 20 kuna po četvornom metru. Tada je najavljeno i kako će u budućnosti građanima biti ponuđeno da im, ako odluče otkupiti taj stan, najam ulazi u ratu za otkup stana. Dodjeli ključeva nazočit će ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, zamjenik ministrice Željko Uhlir, te direktor APN-a Slavko Čukelj. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE [slideshow_deploy id='2726']

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.